Popestrite akcijo v vaši spalnici

Se vam zdi, da vaše noči niso več tako vroče in burne kot pred leti? Ste pomislili kdaj, da bi kaj spremenili?

Spomnite se kaj ste takrat počeli drugače in kaj je morda partner počel drugače. Skušajte v spomin priklicati obdobje, ko je pričela intenzivnost dogajanja v spalnici upadati. Kaj je bilo drugače in česa danes ne počnete več na takšen način?

Morda gre le za malenkosti na katere niste bili pozorni. Pari se namreč zaradi teh malenkosti tudi razhajajo. Potem pa vsak na svojem koncu premlevata kaj je sploh šlo narobe. Ona je prepričana, da je kriv on, ker je začel hoditi s prijatelji po gostilnah, on pač, da je kriva ona, ker se mu ni več posvečala kot nekoč in je začel raje hoditi ven.

Na koncu pa ugotovita, da je kriva le ena malenkost. Nista se pogovorila o tem.

Marta in Jože sta par iz Kosez, ki sta se znašla v podobni situaciji. Nekoč poskočen žrebec in vedno nasmejana lepotička večjih oblin, sta se v postelji dobro znašla. Zdaj pa je bil njun odnos tik pred razpadom. On je ostajal zunaj do poznih ur, ona sama doma pred televizorjem, otroci odrasli in povsod drugod kot doma. Ure tuhtanja o prihodnosti so jo pripeljale na prag vloge za ločitev. Še vedno se je počutila lačno življenja a menila, da on ni več isti kot je bil.

Nato pa je nek večer poslušala nasvet dobre prijateljice in možu pripravila dobro večerjo, predlagala ogled filma, potem pa tega začinila z drzno idejo o porno filmu in podkrepila z erotičnim perilom na svojem telesu. Njemu so se opazno zasvetile oči, opazna pa je bila tudi izboklina, ki je tiščala iz njegovih hlač. Njun večer se je zavlekel v vročo noč in se končal nekje proti jutru. Ob postelji so ležala njuna oblačila, nekje na koncu pri nogah lubrikant, pri copatih je ležal njen roza vibrator, žametne lisice pa so ostale priklenjene za posteljo.

Torej, preden sploh pomislite na konec nekega razmerja, ki traja že dolgo a počasi ugaša, raje pomislite kaj lahko storite za to, da to razmerje znova oživite. Pripravite presenečenje, dajte pobudo in prižgite nazaj tisti plamenček, ki je nekoč podžigal vajino strast.


 


Komentarji so onemogočeni za ta post