Popestritev spolnega življenja ne škodi

Ni potrebno, da bi bilo s kom kaj narobe, da bi se odločil za obisk erotične trgovine. Nekateri zmotno mislijo, da so spolni pripomočki kot so:

… in podobno, dodatki za preprečevanje nastalih težav v postelji. Spolni pripomočki so v prvi vrsti popestritev v spalnici že zadovoljnega para, ki pa si želi še nekoliki začiniti intimno dogajanje med rjuhami. Seveda po spolnih pripomočki posegajo tudi ljudje z določenimi težavami in tako prebrodijo morebitne neprijetne situacije, ko se zgodi, da junak tam spodaj ni več tako živahen kot nekoč.

Včasih je za to dovolj že nekaj domišljije in erotične krpice na pohotnem telesu njegove drage, spet drugič sex tablete, ali pa morda erekcijski obročki, ki zelo dobro ohranjajo trdnost njegovega vojaka.

Težave s prezgodnjim izlivom so prav tako pereča tematika vse mlajših moških. Ta tegoba ne izbira po imenu in priimku, prav tako ne po letih. Zadevo je moč kontrolirati na različne načine in sicer z vajami med masturbiranjem, z dodatno navlažitvijo spolovila (lubrikanti), s sprejem ali gelom za zakasnitev orgazma, …

Imeti spolne pripomočke pri roki, ko se dva igrata v postelji je vsekakor velika prednost. Samo pomislite na nerodno situacijo, ko se nekoliko nepričakovano lotita teh reči, nenadoma sta gola, vzburjena, ona vlažna, njegov trd in pripravljen … kondomi pa v kopalnici!

Kakšna nesreča. Preden bo prišel nazaj, bo ona že rahlo zdolgočasena, on nervozen in nepripravljen. Torej, kondome in druge spolne pripomočke v predalček ob postelji, ali kar pod njo. Da so le pri roki, ko vaju zajame erotični naboj kateremu se nikakor ne moreta upreti. Sex tablete pa imata lahko tudi drugje saj jih je priporočljivo zaužiti kako uro pred samim spolnim odnosom.

Pa naj vam bo lepo 😉


 


Komentarji so onemogočeni za ta post