KAMAGRA GEL, ORAL JELLY

Kamagra Oral Jelly je najkvalitetnejši in najbolj zaželen seks stimulans na naravni osnovi. Je eden najbolj prodanih in uporabljenih seks stimulansov, ki jih lahko dobite na našem trgu. Namenjen je moškim v vseh starostnih obdobjih, ki želijo trdnejšo in daljšo erekcijo, povečati spolno moč, vzdržljivost, ter se posledično rešiti prezgodnjega izliva. Vsebuje Sildenafil citrat, ki se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije ali moške impotence. Pri kateri moški med spolnim odnosom ni zmožen doseči in ohranjati erekcije penisa. Ne glede na različne dejavnike, ki povzročajo erektilno disfunkcijo, je rešitev samo ena in zelo preprosta. To je Kamagra gel. Kamagra gel za vse tiste moške, ki ne prisegajo na tablete, ker jim njihov okus ne odgovarja. Kamagra geli pa so na voljo kar v 14 različnih sadnih okusih: jagoda, pomaranča, ananas, banana, črni ribez, marelica, breskev, tropsko saje, kokos, gozdni sadeži, med, vanilja, karamela in Coca-Cola.

Način uporabe:

  • Celotno tekočino iz zavitka stisnite v usta, ter pogoltnite.
  • Najbolje da to storite od 20 do 30 minut pred spolnim odnosom.

Prednost Kamagra gela je v hitrejši in boljši absorpciji. To pomeni, da ima Kamagra gel zelo hiter učinek, njegova učinkovitost pa bo trajala od 3 do 4 ur. Največji učinek boste dosegli, če ga boste vzeli na prazen želodec. Priporočena doza je en zavitek na 24 ur.

OKUSI PRI GELU

Kamagara gel najdete v različnih okusih, ki so za jemanje prijetnega okusa. Kamagra geli so na voljo kar v 14 različnih sadnih okusih: jagoda, pomaranča, ananas, banana, črni ribez, marelica, breskev, tropsko saje, kokos, gozdni sadeži, med, vanilja, karamela in Coca-Cola. Učinkovitost je ne glede na okus enaka, razlika je le v tem kateri okus vam odgovarja bolj. Način uporabe: Celotno tekočino iz zavitka stisnite v usta, ter pogoltnite. Najbolje da to storite od 20 do 30 minut pred spolnim odnosom. Prednost Kamagra gela je v hitrejši in boljši absorpciji. To pomeni, da ima Kamagra gel zelo hiter učinek, njegova učinkovitost pa bo trajala od 3 do 4 ur. Največji učinek boste dosegli, če ga boste vzeli na prazen želodec. Priporočena doza je en zavitek na 24 ur.

Za nakup Kamagra gela ne potrebujete recepta in posveta z zdravnikom, kjer mu morate razkriti svoje osebne težave.

Shopping Cart