52-letni Ptujčan s to potezo v postelji osupnil svojo drago

Nobena skrivnost ni, da moški po 40. letu začnejo doživljati težave z erekcijo, ki so pogosto tudi vzrok zakonskih sporov, nezadovoljnih partneric in celo ločitev. Obiskali smo Martina iz Ptuja, ki nam je brez dlake na jeziku povedal, da je vse zgoraj našteto le plod moške lenobe in vdanosti v usodo, saj je tudi sam doživljal isto, a se je s tem spopadel in sedaj na pragu 60. leta starosti še vedno z veseljem vsak dan skoči med rjuhe. Kot pravi sam, zanj zagotovo velja pregovor: “Bolj star, bolj nor”.

Res je, sem eden redkih, ki ga že prej ni bilo sram priznati, da “spodnji kolega” enostavno ni več želel sodelovati. Zgodi se ti prvič in se tolažiš, da je to slučajno tak dan. Nato se čez čas ponovi in postaja vse bolj pogosto. Na koncu je to pripeljalo do tega, da sem se spolnemu odnosu z ženo začel izmikati, ker sem se pravzaprav želel izogniti sramoti in občutku krivde, hkrati pa sem imel še slabo vest, saj je žena mislila, da me ne privlači več.

Najhuje je to, da na začetku nisem ukrepal, ampak sem se zgolj tolažil, da je to naravno stanje človeka v srednjih letih. Celo življenje sem imel težavno službo, opravljal sem fizična dela skoraj 40 let, kar je pustilo posledice na mojem telesu in prepričan sem bil, da je to eden od stranskih učinkov mojega načina življenja. Žal pa je ta posledica vplivala tudi na moj odnos z ženo, saj sva se oba držala vedno bolj zase.

Na nek način me je rešilo to, da sem oseba, ki težko zadrži stvari zase (sem iz Štajerske, haha) in tako sem enkrat ob pivu vprašal kolega iz Maribora, ki je še malo starejši od mene, če se tudi njemu to dogaja in kako vse skupaj rešujeta z ženo.

Na moje začudenje mi je odgovoril, da on že dolgo nima nikakršnih težav, ker uporablja preparate, ki mu pomagajo pri erekciji, hkrati pa naj bi tudi povečali njegov spolni ud. Začel sem se glasno smejati, ker sem mislil, da me heca. Ko sem videl njegov resen izraz, pa sem se po pravici povedano ustrašil, da jemlje kakšna nevarna sredstva, tablete ali kaj podobnega.

Naslednjega trenutka ne bom pozabil nikoli v življenju – objel me je okoli rame in mi tiho rekel: “Martin, lahko se smeješ kolikor hočeš, ampak ti si tisti, ki ima težavo, jaz pa sem svojo rešil in zadovoljim ženo skoraj vsak dan”.

Ko je videl, da ga gledam brez besed, je nadaljeval: “Ne gre za nobeno kemijo ali nevaren stimulans, veš da sem bil celo življenje športnik in tega ne bi dajal vase. Odkril sem stimulans z imenom KAMAGRA GEL ORAL JELLY, gel sedmih okusov, ki je naraven, brez stranskih učinkov, deluje pa tako, da mi boš plačeval runde do konca življenja, ko ga preizkusiš.” Prepričal me je v sekundi, videl sem, da misli resno. Vendar je obstajal problem – artikel je možno naročiti samo na internetu, jaz pa še ekrana nisem znal pravilno prižgati. Porabil sem skoraj cel dan, da sem se prebil do spletne strani  kjer sem na dnu strani izpolnil svoje podatke in oddal naročilo za kamagra gel oral jelly. Vzel sem 2 škatlici gela in dobil še brezplačno poštnino – nekdo mi bo zastonj prinesel artikle domov, kaj še hočeš lepšega? Ponujajo tudi druge izdelke, ker smo ljudje različni, so želeli različne načine uporabe, ter izbrali izdelke v obliki tablet, gela, zvečilnih gumijev ter celo šumečih tablet. Večina jih je uporabila Kamagra gelOral Jelly , saj je gel obogaten z različnimi sadnimi okusi in deluje po samo 25 minutah!

V Sloveniji jih uporablja že več kot 20.000 moških različnih starosti, izdelke pa je možno naročiti preko spleta diskretno in brez recepta.

 

Za naročila in informacije pa lahko tudi pokličete na telefonsko številko 069995575.

“Zadeva Kamagra gel oral jelly res deluje.  Vrnila se je tista mladostniška želja po odnosu, nisem imel več nikakršnih težav z erekcijo, prepričan pa sem, da se je tudi volumen in obseg mojega spolnega uda povečal. Uporaba je povsem enostavna, v paketu je 7 gelov vsak svojega okusa, ki jih samo poješ in stvar začne delovati po samo 20 minutah. Ne samo, da je spolni užitek večji kot kadarkoli prej, izdelek mi je vrnil tudi mojo samozavest in moškost! Aktiven sem lahko tudi do 3 ur, če bi mi nekdo pred pol leta dejal da bom še kdaj tako “uporaben” v postelji bi se mu samo smejal. Kolega je tako dobil svojo rundo pijače, no, pa ne samo eno. Res sem bil vesel, da sem mu zaupal. ” Še pove Martin.

 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart