RAZISKAVA: Punce v 76% pravijo, da moški mora zdržati v postelji 92 minut!

Zadnje raziskave iz Londonske univerze za odnose so na 500 prostovoljkah ugotovile, da si ženske zares želijo daljše spolne odnose.

Pravzaprav bi večini najbolj ugajal čas 92 minut, kar je priznalo kar 76% vseh punc, ki so sodelovale v raziskavi. Moški se s to številko niso strinjali, saj je 92 minut preveč in le 12% jih je odgovorilo, da bi bili tej nalogi kos. Ravno prekratke posteljne igre so glavni razlog za nezadovoljstvo v partnerskih odnosih.

 

Težava ni le pri parih!

V nadaljevanju so moški različnih starosti povedali, da je ta številka zastrašujoča. Tisti, starejši od 39 let so splošno izpostavili moško težavo, ki nastane z leti in ne več toliko kontroliranja erekcije, medtem ko so se mlajši od 22 let potožili z manjšo samozavestjo, kadar spoznajo novo punco, saj si ne želijo narediti sramote v postelji. Zanimivo je, da so moški med 22 in 30 letom v razmerju zadovoljni s partnerskimi odnosi in aktivnostmi, medtem ko pa ženske niso, saj si želijo nekaj več!

Ženske enotno povedale, kaj si želijo

V povprečju traja spolni odnos 23 minut, kar je za ženske premalo. 100 parov je sodelovalo v nadaljevanju raziskave in 1 teden beležilo občutke med svojimi posteljnimi aktivnostmi. Le 20 žensk je bilo z dolžino seksa zadovoljnih, medtem ko si je 80 želelo nekaj več. Zanimivo je, da si niso želele drugega partnerja, večjega “orodja” pri moških ampak le daljšo vzdržljivost!

Ženske si želijo 4x daljši spolni odnos!

Ne moti jih “pomoč”

Vodje raziskave iz slovenske univerze so razmišljali, kako lahko rešijo to težavo. Ali z daljšo predigro? Ženske so vprašali, ali jih bi motilo to, da si moški pomagajo s kakšnimi peparati. Kar 95% jih s tem ni imelo zadržka z uporabo kakšnih lubrikantov ali celo geli ter tabletami za podaljšanje erekcije! Edini pogoj je, da so uporabljene stvari varne za uporabo in vsebujejo naravne sestavine.

Nadaljevali so s testiranjem

Od 100 parov se jih je 96 odločilo in nadaljevalo s testiranjem a vendar so tokrat moški uporabili različne pripomočke za podaljšanje erekcije in kontroliranje izliva. V sklopu raziskave so testirali 20 različnih izdelkov ter izbrali 5 najboljših, ki so zadostovali visokim kriterijem. Ker smo ljudje različni, so želeli različne načine uporabe, ter izbrali izdelke v obliki tablet, gela, zvečilnih gumijev ter celo šumečih tablet. Večina jih je uporabila Kamagra gel oral jelly, saj je gel obogaten z različnimi sadnimi okusi.

Osupljivi rezultati!

Čeprav so različni moški izbrali različne vrste izdelkov, je bil rezultat enak! 91 žensk je osupnilo in mislile so, da imajo spolni odnos s popolnoma drugo osebo. Dolžina je močno presegla 92 minut, pri 13 parih skoraj 3 ure! Pohvalili pa so se tudi moški, ki so sodelovali v raziskavi, da niso občutili takšne moči niti, ko so bili na vrhuncu v najstniških letih.

 

Raziskovalci so izbrali naravne stimulanse, ki niti niso novost na našem trgu. V Sloveniji jih uporablja že več kot 20.000 moških različnih starosti, izdelke pa je možno naročiti prek spleta diskretno in brez recepta. Največ moških se je odločilo prav za Kamagra gel oral jelly.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart