Za vsako težavo se najde rešitev, tako je tudi pri težavah z erekcijo.

Motnja erekcije lahko bistveno vpilva na kakovost življenja tako prizadetega moškega kot tudi njegove partnerice. V primeru, da imate pogoste težave z erekcijo, se vam spolnemu življenju ni potrebno odpovedati. Dobra novica za vas in vašo partnerko je, da je na voljo učinkovito sredstvo za odpravo omenjenih težav za katerega ne potrebujete zdravniškega recepta. Imenuje se Kamagra gel oral jelly.

Težave z erekcijo so veliko bolj pogoste, kot si večina ljudi misli. Več kot polovico moških starejših od 40 let ima motnjo erekcije določene stopnje. Motnja erekcije pa se lahko pojavi pri vseh starostih. Tudi mlajši moški (stari od 18 do 29 let) poročajo o težavah z ohranjanjem ali doseganjem erekcije.

Obstajajo različne stopnje motnje erekcije. Zdravniki motnje erekcije pogosto razvrščajo kot blago, zmerno hudo in hudo, in sicer na podlagi odgovorov na naslednja tri vprašanja: Kako pogosto imate erekcijo? Kako dolgo traja erekcija? Je erekcija za spolni odnos zadostna?

Moški z blago motnjo erekcije tu in tam nimajo zadovoljive erekcije. Moški z zmerno hudo motnjo erekcije so občasno brez erekcije ali je ne morejo ohraniti. Lahko se tudi zgodi, da njihova erekcija ni zadostna za zadovoljiv spolni odnos. Moški s hudo motnjo erekcije ne morejo doseči erekcije. Že blaga motnja erekcije lahko moškega precej vznemiri, prav tako pa lahko vpliva na partnerko. Pomembno je, da se moški z motnjo erekcije katerekoli stopnje zavedajo, da je ne smejo ignorirati in se aktivno zavzeti za njeno reševanje.

Na motnje erekcije lahko vplivajo številni dejavniki, ki jih združujemo v dve glavni skupini. Organski in psihogeni dejavniki. V 80. letih prejšnjega stoletja je prevladovalo mnenje, da je v 90 odstotkih vzrok za moteno erekcijo psihogen ter samo v 10 odstotkih organski. Danes pa vemo, da je vzrok za motnjo erekcije v več kot 80 odstotkih organski.

Prav zato so znanstveniki in njihovi asistenti odkrili rešitev. Kamagra gel oral jelly v Sloveniji uporablja že več kot 10000 zadovoljnih moških, ki so z njim spet aktivni in veliko bolj srečni v svojih zvezah. Kar je res je res, dober seks je eden najbolj pomembnih dejavnikov v zvezah. Kamagra gel oral jelly vam bo omogočil dolgotrajno erekcijo, ki bo vašo žensko osupnila.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart